Şimleuanul Liviu Antal se întoarce în Lituania după trei ani

Şimleuanul Liviu Antal şi-a încheiat aventura la Dacia Mioveni în această vară, formaţia argeşeană retrogradând în Liga a II-a la finalul sezonului trecut. Campion al României cu Oţelul Galaţi, Antal a preferat, din nou, o destinaţie străină, ajungâng la o înţelegere cu formaţia lituaniană, FK Zalgiris Vilnius. Mijlocaşul a mai activat la acest club în perioada 2017 – 2020, devenind cel mai bun marcator al clubului în perioada respectivă. În 2018, şimleuanul a devenit chiar golgeter în campionatul Lituaniei, cu 23 de reuşite. Liviu Antal a câştigat două trofee cu echipa lituaniană în perioada 2017 – 2020, titlul şi Supercupa Lituaniei.

Antal ar putea să-şi facă apariţia în tricoul formaţiei Zalgiris chiar joi, în meciul cu Riteriai. După 20 de etape, FK Zalgiris ocupă locul doi în campionatul Lituaniei, cu 46 de puncte, la trei în spatele liderului FK Panevezys.

În România, fotbalistul de 34 de ani a evoluat la Concordia Chiajna, FCM Târgu Jiu, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Pandurii Târgiu Jiu, CFR Cluj, UTA Arad şi CS Mioveni, iar în străinătate a activat la cluburi din Turcia, Israel şi Lituania.

Zalgiris Vilnius este campioana en-titre în Lituania, fiind calificată în preliminariile Ligii Campionilor.

3 Thoughts to “Şimleuanul Liviu Antal se întoarce în Lituania după trei ani”

  1. […] Şimleuanul Liviu Antal şi-a încheiat aventura la Dacia Mioveni în această vară, formaţia argeşeană retrogradând în Liga a II-a la finalul sezonului trecut. Campion al României cu Oţelul Galaţi, Antal a preferat, din nou, o destinaţie străină, ajungâng la o înţelegere cu formaţia lituaniană, FK Zalgiris Vilnius. Mijlocaşul a mai activat la acest club în perioada 2017 – 2020, devenind cel mai bun marcator al clubului în perioada respectivă. În 2018, şimleuanul a devenit chiar golgeter în campionatul Lituaniei, cu 23 de reuşite. Liviu Antal a câştigat două trofee cu… Citeste mai mult […]

  2. […] Şimleuanul Liviu Antal şi-a încheiat aventura la Dacia Mioveni în această vară, formaţia argeşeană retrogradând în Liga a II-a la finalul sezonului trecut. Campion al României cu Oţelul Galaţi, Antal a preferat, din nou, o destinaţie străină, ajungâng la o înţelegere cu formaţia lituaniană, FK Zalgiris Vilnius. Mijlocaşul a mai activat la acest club în perioada 2017 – 2020, devenind cel mai bun marcator al clubului în perioada respectivă. În 2018, şimleuanul a devenit chiar golgeter în campionatul Lituaniei, cu 23 de reuşite.  » Mai multe detalii […]

  3. George

    Un hebereu!!!

Leave a Comment